عنوان : دوره آموزشی تحكیم خانواده در سالن كنفرانس بیمارستان سینا
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۲

به گزارش روابط عمومی بیمارستان سینا :

دوره آموزشی تحکیم خانواده و ارتباطات توسط حاج آقا محسنی جهت کلیه پرسنل مورخ 95/12/21
با هماهنگی مسئول امور بانوان و خانواده سر کار خانم فضلی عرب در سالن کنفرانس بیمارستان سینا برگزار گردید .در شروع دوره بعد از تلاوت قرآن مجید در خصوص عوامل اصلی در ارتباطات درون خانواده و شیوه زندگی سالم نکاتی ارائه گردید سپس در خصوص عوامل اصلی هم گرایی وصمیمیت در خانواده مباحثی گفته شد از جمله اینکه درخانواده سالم وقتی مشکل ایجاد میشود اعضای آن بهم نزدیک می شوند تا مشکل را حل کنند نه اینکه از هم دور شوند و از مسئولیتهای احتمالی فرار کنند .در خانواده سالم فرصت گفتگو برای همه افراد خانواده وجود دارد سپس حاج آقا محسنی به این نکته اشاره کرد که در خانواده سالم روابط عاطفی بادوام است و نقش دادن به فرزند در خانواده تا  عضو فعال خانواده به حساب بیاید ودر پایان به صداقت در فضای خانواده اشاره نمودند و گفتند صداقت دارای اهمیت فراوانی در خانواده می باشد و حاج آقا محسنی  با دعای خیر بحث خود را به پایان رساند .