عنوان : كارگاه آموزشی CPR مقدماتی
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۲

به گزارش روابط عمومی بیمارستان سینا

کارگاه آموزشی CPRمقدماتی مورخ 95/12/19جهت کلیه پرسنل درمانی و غیر درمانی در سالن کنفرانس بیمارستان سینا توسط سوپر وایزرآموزشی بیمارستان به روش ایفای نقش برگزار گردید .در ابتدا از روش پرسش و پاسخ در خصوص برخورد با بیمار بد حال توسط پرسنل نظر سنجی شد .سپس آموزش عملی احیا قلبی -تنفسی براساس آخرین گاید لاین CPR آموزش داده شد .خانم حسینی در ادامه گفتند به دنبال ایست قلبی تنفسی اجزای آن شامل :1-فعال سازی سریع اورژانس 115در پیش بیمارستان و اعلام کردن کد بیمارستان 2-شناسایی فوری ایست قلبی ناگهانی با صدا کردن بیمار وبررسی وضعیت هوشیاری 3-در صورت عدم هوشیاری و داشتن تنفس و نبض پوزیشن ریکاوری به بیمار داده میشود 4-در مواقعی که بیمار تنفس و نبض ندارد سریعا ماساژ قلبی را شروع می کنیم 5-نسبت ماساژقلبی به تنفسی با سرعت 120-100 بار در دقیقه نسبت 30 به 2 انجام می شود 6-میزان عمق ماساژقلبی 6-5 سانتی متر تعریف گردید 7-درصورت انسداد راه هوایی استفاده از انجام مانور هیملیج به صورت عملی توضیح داده شد . و در پایان انجام احیا قلبی -ریوی به روش درست به صورت ایفای نقش توسط پرسنل اجرا گردید و میزان اثر وتاثیر آموزش به صورت تئوری با سوالات قبل و بعد از آموزش سنجیده شد .