عنوان : برگزاری جشن ولادت حضرت فاطمه زهرا (س)
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۵

به گزارش روابط عمومی بیمارستان سینا

در تاریخ95/12/25 به مناسبت میلاد با سعادت حضرت فاطمه الزهرا (س) و بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) و هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر جشنی با حضور ریاست ومدیریت بیمارستان سینا و جمعی از پرسنل و بانوان محترم بیمارستان با هماهنگی دفتر مشاوره امور بانوان و خانواده برگزار گردید .در این مراسم پس از قرائت قرآن مجید و اجرای سرود ملی جمهوری اسلامی دکتر خلیف پور ریاست محترم بیمارستان سینا ضمن تبریک این ایام از بانوان به عنوان پایه واساس خانواده یاد کرد وبه گفته ایشان تمام ایام متعلق به زنان متعهد این جامعه است .در این مراسم از سه بانوی نمونه حجاب و عفاف قدردانی شد .همچنین به برندگان مسابقه کتاب شکوه مادر و مسابقه مقاله نویسی جوایزی اهدا شد .در ادامه برنامه مراسم مولودی خوانی انجام شد و در خاتمه برنامه به کلیه شرکت کنندگان در مراسم از طرف ریاست و مدیریت بیمارستان کتاب فاطمه الزهرا هدیه داده شد .