عنوان : برگزاری كارگاه تغذیه با شیر مادر
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۶

به گزارش روابط عمومی بیمارستان سینا

کارگاه تغذیه با شیر مادر مورخ 25 و 26 اسفند ماه توسط اعضای هیات علمی و فوق تخصص نوزادان و پزشکان و کارشناسان پرستاری و مامائی با همکاری شبکه بهداشت شهرستان کارون در سالن کنفرانس بیمارستان سینا برگزار گردید .در ابتدا بعد از تلاوت آیاتی از کلام اله مجید آقای دکتر بادفر فوق تخصص نوزادان و دبیر علمی برنامه در خصوص بیان اهداف برنامه و فواید کلی شیر مادر توضیحاتی ارائه نمودند .در ادامه اهمیت نقش تغذیه با شیر مادر در رشد و بقاء کودک و اهداف ترویج تغذیه با شیر مادر توسط آقای دکتر مقدر توضیحاتی ارائه نمودند .در خصوص روش صحیح شیر دهی توسط خانم آریا نژاد کارشناس مامایی بهداشت خانواده صحبت شد .همچنین موضوعاتی در ادامه مطرح شد در رابطه با اهمیت بیماری پستان و شیر دهی توسط خانم دکتر نظری در ادامه درباره تغذیه در نوزادن نارس و کم وزن توسط آقای دکتر بادفر بیاناتی ارائه شد .بعد درباره اهمیت کمک به تغذیه شیر مادر و نقش kMC در ساعت اول تولد و روش های افزایش شیر مادر و ارزیابی کیفیت شیر دهی مادران شاغل و ذخیره شیر وغذا در کمک به مادران صحبت شد .در ادامه درباره روشهای تغذیه غیر مستقیم از شیر مادر و روش های جایگزین توسط پزشکان و کارشناسان مامایی توضیحاتی داده شد واهمیت شیر دهی در نوزادان بیمار و نارس بستری در بخش ویژه و تغذیه شیر مادر در شیر خواران با شرایط خاص توسط آقای دکتر بادفر و مسئول بخش Nicuتوضیحات لازم داده شد .در پایان با پرسش و پاسخ شرکت کنندگان و سخنرانان جلسه به اتمام رسید .