عنوان : برگزاری دوره آموزشی زایمان فیزیولوژیك
 ۱۳۹۶/۰۴/۲۱

جهت آموزش دانشجویان دکتری تخصصی مامایی در تاریخ 96/04/20 روز سه شنبه در نوبتکاری صبح و عصر که با حضور استاد سرکار خانم دکتر نرگس علیان مقدم از دانشگاه نیوزلند و دکتر ایروانی -دکتر منتظری -دکتر عباسپور وجمعی از هیت علمی دانشکده پرستاری مامایی علوم پزشکی اهواز و خانم کاسب سوپروایزر مامایی و خانم کاهکش پور (مسئول بلوک زایمان )که در اتاق LDRبرگزار گردید در این کارگاه خانم باردار(شکم دوم)با حاملگی ترم ونرمال جهت زایمان فیزیولوژیک انتخاب و تمام روشهای کاهش درد از قبیل لمس وماساژ -آوا درمانی -بخور درمانی -سرمادرمانی -گرمادرمانی -گاز استنشاقی انتونکس -تکنیکهای تنفسی و تغییر پوزیشن-توپ کولر -حمایت روحی وداشتن همراه کنار مادر در تمام مراحل زایمان که زایمان طبیعی و خاطره انگیز و بدون مداخلات مامایی و هیچگونه عارضه رادر ساعت 13:40دقیقه تجربه نموده که تماس پوست با پوست و تغذیه با شیر مادر پس از زایمان انجام گردید .