تاریخچه بیمارستان
بیمارستان سینا در جنو ب شهر اهواز در منطقه ی حد فاصل روستاهای اهواز مانند کوت سید صالح، کوی شهید دیناروندی، منازل شرکت نفت،کوی خزامی و ... واقع شده است.
جاده اهواز- آبادان (اتوبان آیت الله بهبهانی کنونی) نیز از کنار این مرکز می گذرد.در سال 1342حدود 36 هکتار زمین از طرف 4 خیر به بهداری منطقه ای جهت احداث بیمارستان ریوی خوزستان اهدا گردید که در سال 1347 و مصادف با سیل معروف سال 47 اهواز که اکثر روستاهای اطرا ف بیمارستان را فرا گرفته بود، افتتاح گردید. این بیمارستان به دلیل سیل ذکر شده مدتی تعطیل شد تا این که در سال 1353 مجددا" شروع به کار خود را با درمان سرپایی و بستری بیماران ریوی از سرگرفت.
در سال 1355 طبق تصمیمات بهداری منطقه ای آن زمان، نام بیمارستان از " بیمارستان ریوی خوزستان" به بیمارستان سینا تغییر نام یافت. در آن زمان با داشتن بخش هایی نظیر داخلی، ارتوپدی، گوش و حلق و بینی، جراحی و با پزشکان خارجی(هندی، بنگلادشی، پاکستانی،) به مراجعه کنندگان خدمات درمانی ارایه می کردند. در ادامه فعالیت و با نام شبکه سینا شهرهایی مانند ایذه، باغ ملک، سوسنگرد و حمیدیه ـ هفتگل و ... و مرکز بهداشت 17 شهریور اهواز، درمانگاههای شماره 4 و 3 و آسیا آباد را تحت پوشش قرار می داد.
با شروع انقلاب اسلامی، مجروحین انقلاب به این مرکز جهت درمان انتقال داده می شدند و بعد از پیروزی انقلاب کمبودهای فراونی در این مرکز به وجود آمد.
با شروع جنگ تحمیلی این بیمارستان به عنوان یک مرکز فعال درمان مجروحان جنگ در نظر گرفته شد و با توجه به شرایط مکانی و نزدیکی به جبهه های جنگ، مجروحین فراوانی از جبهه های شلمچه، آبادان، فارسیات، چزابه، پادگان حمید، حرب حردان،سوسنگرد، حمیدیه، دارخوین شادگان و ....به این مرکز جهت درمان منتقل می شدند.
استان فارس تا پایان جنگ تحمیلی به دلیل کمبود پزشک و کادر درمانی(اکثر کادر درمانی زمان جنگ از تهران و دیگر شهرها اعزام می شدند) اقدام به سرویس دهی و خدمات رسانی توسط پزشکان و کادر درمانی اعزامی از آن شهر می کرد.
با پایان جنگ تحمیلی (1367) و تحولاتی که در زمینه جدا نمودن وزارت علوم و پزشکی و ادغام با وزارت بهداری و تبدیل نام به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، این بیمارستان هم به یکی از بیمارستان های آموزشی اهواز قرار گرفت و بخش های جدیدی مانند چشم پزشکی، گوراش، پوست به بخش های قدیمی اضافه گشت. با آموزشی شدن بیمارستان سینا دانشجویان اینترن و رزیدنت زیر نظر اتندهای محترم به امر درمان مراجعه کنندگان می پرداختند.
مرکز چشم پزشکی این بیمارستان با پذیرش و خدمات رسانی به استان خوزستان و استان های همجوارش و مداوای بیماران ارجاعی از کشورهای همسایه این استان به مرکز مهم و تایید شده کشوری تبدیل گشت. اولین پیوند قرنیه در استان خوزستان در این بیمارستان انجام شد.
اولین مرکز دیالیزاستان خوزستان با چهار تخت در سال 1358 در این بیمارستان شروع به کار نمود. کلیه بیماران نیازمند دیالیز به این بیمارستان منتقل و تحت همودیالیز قرار می گرفتند.
درطی سال های جنگ تحمیلی تخت های دیالیز افزایش پیدا کرد که این کار موجب جابجایی این بخش در بیمارستان شد. هم اکنون بخش دیالیز این بیمارستان در چهار نوبت کاری و با 18 تخت و با بار دیالیز 1500 (ماهیانه) ، 150 بیمار مبتلا به نارسایی کلیه تحت درمان(همودیالیز) قرار می دهد.
بخش دیالیز این مرکز همه روزه به بیماران دارای آنتی ژن مثبت و بیماران اعزامی از مراکز دولتی و خصوصی که فاقد بخش دیالیز می باشند را با 18 تخت مجهز همودیالیز و تخت های اتوماتیک و دارای بی کربنات سدیم درمان می کند.
از طرف دیگر هم اکنون بخش دیالیز این مرکز اقدام به آموزش دیالیزبه نیروهای ارسالی از استان های همجوار در جهت برطرف کردن مشکلات بیماران دیالیزی آن ها می کند.
مرکز آموزشی درمانی سینا
بیمارستان سینا در شهرستان اهواز ابتدای جاده اهواز- آبادان در منطقه کوت عبداله واقع گردیده است. این بیمارستان از سال 1347 بعنوان بیمارستان ریوی و مرکز نگهداری مسلولین تأسیس شده و در زمان جنگ تحمیلی نیز به علت موقعیت استراتزیک آن برای امداد رسانی و ارائه انواع خدمات درمانی و مراقبتی به زرزمندگان عزیز به عنوان مرکز پذیرش مجروحین جنگی به فعالیت خود ادامه داده است.بیمارستان سینا هم اکنون به عنوان یک بیمارستان درجه یک و با دارا بودن بخشهای داخلی ، اطفال ، جراحی، زنان وزایمان ،عفونی ،ccu.post ccu.icu.دیالیز، اعصاب و روان زنان و مردان، اتاق عمل جنرال ،درمانگاه ترک اعتیادو... در تلاش است خدماتی در شأن مردم کشورمان در محیطی پر از احترام ارائه نماید.
چشم انداز (vision) بیمارستان:
ما در آینده بهترین بیمارستانی خواهیم بود که در منطقه ایمن ترین ،با کیفیت ترین ، و قابل اعتماد ترین خدمات بهداشتی درمانی و آموزشی را مطابق با استانداردهای ملی و بین المللی در محیطی مملو از شأن و احترام متقابل ارائه نماید.
رسالت (mission)بیمارستان
این مرکز بر آن است با تکیه بر مدیریت سرمایه های انسانی و فیزیکی و بهره گیری از مدرن ترین فناوریهای تشخیصی و درمانی و نیز آموزش و تربیت پزشکان و پیراپزشکان در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی با کیفیت برتر ، ایمن و اثربخش متناسب با نیازها و انتظارات بیماران و سایر ارباب رجوع بیمارستان در راستای حفظ و بهبود سلامت جامعه پیشتاز باشد.
ارزشهای کلیدی(values) بیمارستان
1.تأسی به احکام دین مبین اسلام
2.رعایت عدالت در ارائه خدمات
3.بیمارمحوری
4.حفظ کرامت انسانی
5.بهبود مستمر کیفیت خدمات
6.دانش محوری
7.دوستدار پاکیزگی و آراستگی
8.مشارکت طلبی و استفاده ازنظرات کارکنان بیماران در تحقق اهداف استراتژیک بیمارستان.
اهداف استراتژیک بیمارستان:
1. توسعه فیزیکی و افزایش کمیت ارائه خدمات درمانی و مراقبتی
2.استقرار نظام حاکمیت بالینی در راستای ارتقای کیفیت خدمات درمانی و مراقبتی
3.افزایش بهره وری و استفاده بهینه از منابع سرمایه ای
4.بهسازی اساسی فضاهای فیزیکی و تأسیساتی بیمارستان
5.توانمند سازی کارکنان و مدیریت منابع انسانی
6.ایجاد محیطی آرام ، ایمن ، سالم و فرحبخش برای رضایت خاطر مراجعین و تسریع در امر بهبود بیماران
7.ایجاد محیطی آرام ، ایمن و علمی برای کارکنان بیمارستان به منظور افزایش اثربخشی خدمات ارائه شده
8. افزایش سطح رضایتمندی ، احترام ، پاسخگوئی و جلب اعتماد بیماران و سایر ارباب رجوع
تاریخچه بیمارستان
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع موس:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: